Home Team Werkwijze Therapie aanbod Praktische info Contact Links Nieuws Vacatures

 

 

Aanmeldingsstop psychiater t.e.m. 31 mei 2022

Wegens enorme drukte wordt er momenteel een aanmeldingsstop ingevoerd voor Dr. Tjandra-Maga t.e.m. 31 mei 2022. Op deze manier trachten we de huidige wachtlijst in te korten. Vanaf 1 juni 2022 zijn er weer nieuwe aanmeldingen mogelijk.
 

Nieuwe richtlijnen rond dragen van een mondmasker

Beste patiŽnten,

Sinds maandag 7 maart 2022 gelden volgende nieuwe regels binnen de praktijk:

- Gelieve bij drukte (meer dan 2 personen) in de wachtzaal een mondmasker te dragen. Het dragen van een mondmasker blijft immers aanbevolen in drukke binnenruimtes waar de afstand van 1,5 meter niet gewaarborgd kan worden.

- Tijdens de afspraak bij de psychiater/psycholoog dient er geen mondmasker gedragen te worden daar er voldoende afstand kan worden gehouden, tenzij de patiŽnt zich hier niet goed bij voelt.

-Het dragen van een mondmasker blijft aangeraden voor kwetsbare personen.
 

Veranderingen secretariaat

Beste patiŽnten,

Sinds 10 januari neem ik, Jaydee, de fakkel over van Renate. Ik ga mijn uiterste best doen om het secretariaat even goed te runnen zoals zij dat deed. Ik beloof jullie alvast dat ik jullie met een glimlach (voorlopig achter het mondmasker) zal ontvangen en ik kijk er naar uit iedereen te leren kennen!
Hierbij al enkele weetjes over mij: ik ben een groot koffieliefhebber, in mijn vrije tijd ben ik fotografe en ik ben een enorme dierenvriend!

Tot snel!

Jaydee
 

Video- of wandelconsultaties

Door het toenemend aantal besmettingen/zieken is er de mogelijkheid tot video- of wandelconsultaties (al dan niet met hond).
 

Terugbetalingssyteem

Recent kwam in de media dat iedereen binnenkort voor 11 euro naar de klinisch psycholoog zou kunnen gaan. Iedereen slaat op het feit dat er geen beperkingen zijn qua hulpvraag of leeftijd. Wel is het zo dat het voorziene budget niet zal toelaten om alle klinisch psychologen en orthopedagogen al meteen te laten starten in dit nieuwe systeem. Het nieuwe systeem zal stapsgewijs uitgerold worden beginnende september. Het is echter nog onduidelijk hoe deze opstart eruit precies zal komen te zien. Binnen onze praktijk is het dus nog even afwachten hoe het zal verlopen en wat de gevolgen zullen zijn voor jouw begeleiding. Voorlopig verandert er dus niets aan de (terug)betaling. Wij volgen dit verder op.


Covid-19

Als Psyteam, praktijk van klinisch psychologen en een psychiater, vallen wij onder de zorgberoepen. Dit betekent dat we nog steeds de continuÔteit van de behandelingen proberen te garanderen. Hiervoor zijn we genoodzaakt enkele richtlijnen aan te houden.

Richtlijnen i.v.m. corona:
Gelieve bij binnenkomst en buitengaan de handen te ontsmetten.
Wij vragen een mondmasker te dragen in de gang en de wachtkamer.

Alvast bedankt voor uw begrip en medewerking!!

Voor vragen rond het coronavirus, raadpleeg website: www.info-coronavirus.be of bel naar 0800/14689.

 

 

 

 

© Copyright 2015 Van den Bergh Paul